Видалити дані підключення Facebook

Поточні підключення Facebook використовують хеш із ключем ідентифікатора в межах застосунку. Під час міграції може тимчасово зберігатися сумісне з відкатом застаріле зіставлення; відключення Facebook видаляє обидва записи. 4ul.ink не зберігає токени доступу Facebook, фотографії, друзів або дописи.

Щоб видалити це підключення, увійдіть і виберіть Відключити Facebook у налаштуваннях облікового запису. Ваші посилання не зміняться.